Doprava PPL již od 60,- Kč, při objednávce na 1.000,- Kč ZDARMA. Doprava na výdejní místa PPL od 35,- Kč, při objednávce nad 1.000,- Kč ZDARMA

Gastro nádoba perforovaná NEREZ GN 1/2 100mm

Perforovaná nerezová nádoba GN 1/2 100 mm je profesionální nádoba YATO z nerezové oceli, rozměry 1/2, 100 mm, objem 7 l.

Dostupnost skladem.
Můžeme doručit do:
10.4.2024
Možnosti doručení
Kód: YG-00356
414 Kč 342 Kč bez DPH
Gastro nádoba perforovaná NEREZ GN 1/2 100mm
Gastro nádoba perforovaná NEREZ GN 1/2 100mm
Akce
Doprava už od 57 Kč
Doprava už od 57 Kč
Záleží na hmotnosti zásilky
Express servis do 72 hodin
Express servis do 72 hodin
na vybrané značky
Velký výběr
Přes 10 000 položek v nabídce
u nás si určitě vyberete
Pomůžeme Vám s výběrem
Pomůžeme Vám s výběrem
Zavolejte +420 724 411 630

Perforovaná nerezová nádoba GN 1/2 100 mm je profesionální nádoba YATO z nerezové oceli, rozměry 1/2, 100 mm, objem 7 l.

Kuchyňské vybavení YATO Proffesional je určeno pro profesionální použití v zařízeních hromadného stravování. Byly vyrobeny z nerezavějící oceli nejvyšší kvality 201, s matným a hladkým povrchem, v souladu s normou GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996.

Perforovaná nerezová nádoba se používá pro skladování potravin v chladících a mrazících podmínkách do -40 ° C. Jsou také ideální pro použití ve vyšších teplotách do 300 ° C. Díky tomu mohou být použity v technologii kombi parníků. Vyznačují se zvýšenou odolností vůči mechanickému poškození a působením organických kyselin a detergentů. Proto jsou vhodné do myčky nádobí a odolné vůči intenzivnímu mytí.

Zvláštní pozornost byla věnována detailům, jako jsou zaoblené rohy nebo hladké hrany, které zajišťují vysokou úroveň bezpečnosti a hygieny při používání. Přídavné ražení na obvodu každé nádoby posiluje její strukturu, chrání ji před záhyby způsobenými během provozu a umožňuje stohové skladování.

Technická data

  • Objem 7 l
  • Tloušťka stěny 0,7 mm
  • Materiál nerezová ocel 201
  • Rozměry 325 x 265 x 100 mm
  • GN 1/2

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: